Hynk26 u

TheKarp9 pointssubmit 3 dagen geleden

Ik denk moncler jas dames sale dat mensen die het ondervragen (waaronder ikzelf) geldige punten hebben die gewoon niet worden bekeken omdat moncler jas heren sale andere mensen oké zijn moncler jas heren met de cosmetica die in andere games een tikkie kost, daarom is het goed dat dit een hoop geld kost in dit spel.

Ik heb, maar zelden speel, R6 moncler heren Siege vooral moncler dames omdat het voor altijd duurt om operators veel minder cosmetica te ontgrendelen. Ik speel geen andere spellen met dit soort mechanica, maar als ik het vergelijk met games die seizoenspassen hebben en dat soort dingen, dan heb ik moncler jassen heren echt een moeilijke tijd om het geld / de moncler jassen heren sale tijd die het kost om een ​​enkele ‘epische’ huid te krijgen te rechtvaardigen, veel minder wat deze legendarische skins ook zullen zijn.

Eerlijk gezegd nam ik opnieuw een seizoenspas over dit systeem De $ 50 die ik aan de EABF-seizoenspas besteedde, was de meest bevredigende DLC-aankoop die ik ooit heb gedaan! Nieuwe moncler outlet sale modi, helden, sterkaarten en SKINS voor $ 50. $ 50 in dit nieuwe systeem krijgt je 5 epische skins, wat relatief kleine bonen is.

En ik weet moncler jas sale niet of iedereen een beetje waanzinnig is omdat de update leuk is, moncler sale maar het spel speelt voor moncler jas outlet deze epische skins (en zelfs zeldzaam tot op zekere hoogte) IS grindy. Het is niet zo grindig als de video van die Yeong-kerel het moncler jassen dames is te zijn (hij berekent geen level-up bonussen, dagelijkse logins, mijlpalen of Ewok Hunt’s supergoede kredietwaardigheid) maar het kost nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid tijd om 2018 moncler genoeg credits te verzamelen om buitenaardse skins te krijgen die alleen moncler jassen outlet worden gebruikt voor een klasse van een moncler uitverkoop factie of een deel van de hero skins.

Begrijp me niet verkeerd, ik hou ervan om doelen te spelen, maar ik denk gewoon dat de prijzen een beetje hoog zijn. Dit is de aanpassing die me tevreden zou moncler jassen dames sale stellen met zowel mijn moncler nederland speeltijd als mijn bestede dollar:

Vaak: 5.000, 150 kristallen ($ 1.50)

Zelden: 10.000, 250 kristallen ($ 2,50)

Episch: 20.000, 500 kristallen ($ 5)

Legendarisch (binnenkort): 40.000, 1.000 winkel kristallen ($ 10)

Ik vind niet dat deze verandering ‘te hard’ is in de richting van EA of ‘te moncler jassen gemakkelijk’ voor spelers om te moncler jas dames voltooien. Het is een goede prijs, vooral als je https://www.monclersale.nl moncler outlet rekening houdt met hun Season Pass-prijs voor de eerste game.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*
Website